top of page
IMG-20211228-WA0009.jpg
HEALTH HUB
designed for/with care

OPEN vanaf 6/2/2023
osteopathie_02.jpg
BACK ON TRACK

Word beter. Terug klachtenvrij in je gezondheid, sport en werk. Wij helpen mensen door kinesitherapie, osteopathie, training en coaching naar een hoger niveau.

SPECIALISTEN

Ons ervaren team met verschillende specialisaties en partners uit verschillende disciplines staan voor jou klaar.

kinesitherapie_14.jpg
edward-planckaert-2x (1)_edited.jpg

Edward, prof wielrenner

5 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met FORME. Sindsdien ga ik regelmatig bij hen langs voor oefeningen en behandelingen. Ze zijn er in geslaagd mij op professioneel vlak naar een hoger niveau te tillen.

Caroline, arbeidster

De uitleg aan het begin van mijn knierevalidatie stelde me erg gerust en ik had een goed zicht op wat het plan en de doelstellingen waren. Nu, 2 maand na de operatie, doe ik terug mijn dagelijkse activiteiten zonder pijn en kan ik eindelijk weer fietstochten maken! 

Reinout, zaakvoerder

Na een operatie aan de kaak werd ik professioneel begeleid door de mensen van FORME. Hierdoor had de operatie een beperkte impact en kon ik sneller dan verwacht weer aan de slag. Bedankt voor de goede zorgen.

Image by Petr Sevcovic

Tom, recrea loper

Succesvol van  start-to-run naar een halve marathon! Topbegeleiding door coach Dirk en de kleine kuitblessure tijdens de opbouw werd snel opgelost door de vakkundige kines. Vlotte samenwerking en communicatie!

bottom of page