top of page

Maak kennis met podologe Hannelore.

Pijnvrij bewegen begint bij de basis.


We zijn verheugd om Hannelore voor te stellen, onze podologe en orthopedisch schoentechnoloog. Hannelore brengt een schat aan kennis en ervaring mee naar ons multidisciplinaire team. Ze is gepassioneerd om de oorzaak van voetgerelateerde klachten te achterhalen en biedt concrete oplossingen, met oog voor jouw totale lichaamsbeweging.


Wat kan Hannelore voor jou betekenen?


Bij Hannelore kun je terecht voor een grondig onderzoek van diverse klachten van het onderste lidmaat. Vaak ligt de oorzaak van deze klachten bij de basis: je voeten. Hannelore voert uitgebreide klinische onderzoeken uit en analyseert jouw stap- en loopgedrag.


Om jouw klachten te behandelen, biedt Hannelore verschillende mogelijkheden. Op maat gemaakte zolen kunnen een uitkomst bieden om pijn te verlichten of je houding te verbeteren. Deze zolen worden door Hannelore zelf ontworpen en vervaardigd, zodat ze perfect passen bij jouw voeten en klachten.


Daarnaast verzorgt Hannelore ook gespecialiseerde podologische voetverzorging. Dit omvat technieken zoals nagelbeugels, vilt- en siliconetherapie, om jouw voeten optimaal te ondersteunen en gezond te houden.


Wie is Hannelore?


Hannelore behaalde in 2013 haar bachelordiploma in podologie en heeft sindsdien haar kennis en vaardigheden verder uitgebreid. In 2015 volgde ze een aanvullende opleiding tot orthopedisch technoloog in de schoentechnologie.


Met 10 jaar ervaring in zowel de podologische als orthopedische sector, brengt Hannelore een schat aan expertise mee. Haar aanpak is altijd persoonlijk en gericht op jouw specifieke behoeften.Podologie voor jou.


Voetklachten kunnen een enorme impact hebben op je dagelijkse leven en je vermogen om pijnvrij te bewegen. Door de juiste zorg en aandacht te besteden aan je voeten, kun je niet alleen pijn verminderen maar ook je algehele houding en bewegingsvrijheid verbeteren.


Bij onze multidisciplinaire praktijk staat een holistische visie voorop. Met de komst van Hannelore breiden we ons team uit met een expert die zich volledig inzet om jou te helpen pijnvrij te bewegen en je levenskwaliteit te verbeteren.


Ben je benieuwd naar wat Hannelore voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Je kan ook online jouw afspraak vastleggen.Comments


bottom of page