top of page

15 jaar FORME!

FORME sports and rehab viert in 2022 zijn 15-jarig bestaan!


We zijn er trots op dat we al 15 jaar onze patiënten en klanten mogen helpen bij hun behandeling, training en coaching.


Over de voorbije 15 jaar zijn we gegroeid van een enkelvoudige kinesitherapeutische praktijk naar een multidisciplinair centrum. Het pure kine werk vulden we in deze periode complementair aan met osteopathie, training en sportieve coaching. Het "rehab" gedeelte bleef steeds onze kernactiviteit, maar tegenwoordig zien we hier ook een groeiende bewustwording naar het preventieve aspect van blessures, training en gezondheid in het algemeen. Daarom spreken we vanaf 2022 van FORME health hub.


De naam FORME sports and rehab ruimt plaats voor FORME health hub. Het multidisciplinaire gegeven en de groeiende focus op preventie en gezondheid bij FORME staat hierbij meer centraal.

Gedurende het jaar zullen we speciale aandacht schenken aan dit jubileum en op de drempel van het nieuwe jaar trappen we af met een heuse primeur! In 2022 verlaten we onze gekende locatie op de Mandellaan en betrekken we gloednieuwe faciliteiten. Daar zal het vertrouwde FORME team, samen met enkele nieuwe partners verder hoogwaardige, toegankelijke private zorg aanbieden. Op deze manier verwachten we dezelfde kwalitatieve lijn aan te kunnen houden in de toekomst.Bij deze bedanken we al onze patiënten, klanten en de mensen met wie we samenwerken of hebben mogen samenwerken. Niet in het minst ook de artsen, waar we dagelijks mee in verbinding staan, voor het in ons gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. Op naar de volgende 15 jaar!


Dieter Vercaigne & het ganse FORME team

Kommentare


bottom of page