top of page

CORONA UPDATE

Wat een merkwaardige tijd waarin we momenteel leven. Covid-19 treft ons allen en sommigen ervaren van heel nabij wat het virus kan aanrichten.


FORME sports and rehab headmasks corona


We zijn er voor u


In een mum van tijd hebben we onze gewoontes sterk moeten aanpassen. Die knuffel met de kleinkinderen moeten we voorlopig missen, de vriendschappelijke fietsrit op zondagmorgen kan even niet en professioneel moeten velen het zonder de vertrouwde collega's stellen.

Ondanks alles is ons ook plots extra tijd gegeven en ontdekken we weer wat echt belangrijk is; gezondheid, familie en stabiliteit. Een warme thuis en een rustige wandeltocht waarderen we vandaag eens te meer.

Bij FORME hebben we heel bewust ook de nodige maatregelen genomen om ons steentje bij te dragen in het tegenhouden van deze epidemie.


De groepstrainingen vervingen we door live zoomsessies met soms tot 40 deelnemers per training. De sportcoaching verliep telefonisch of per email en bijna alle lopende kine en osteo behandelingen onderbraken we en volgden we actief online verder op. De dankbaarheid die we van vele mensen mochten ervaren, is voor ons als team hartverwarmend. <