top of page

Podcast "To run or not to run"

Vorige week was Dieter Vercaigne te gast in de podcast "Barbells en babbels" van trainer Jef De Tand. Het werd een gesprek over lopen in coronatijden en lopen in het algemeen. Over voeding, do's en don'ts en lifestyle rond de loopsport.Deze podcast werd geboren in volle coronacrisis. Een periode waarin de wereld even stil staat en een virus ons duidelijk maakt dat we niet onoverwinbaar zijn... Jef probeert met een positieve mindset deze lockdown-situatie te benaderen en ziet dat er velen hun extra vrije tijd besteden aan wandelen, fietsen en lopen.


Zelfs mensen die voorheen nooit aan lopen dachten, malen nu opeens gezwind onder de lentezon, met hun nagelnieuwe loopschoenen, kilometers af. Deze nieuw ontdekte, actieve levensstijl kan enkel maar positief zijn... Of zitten er toch addertjes onder het gras? je komt het te weten in deze podcast: https://open.spotify.com/show/4512uBar7qsHhFRmcHg0TW


Jef De Tand is personal trainer en een echte health geek. In FORME is hij verantwoordelijk voor de performance rehab en training. Alles rond fitness, functional training en gezonde voeding laten zijn hart sneller slaan. Zijn podcast is er om mensen te informeren, motiveren en inspireren.

Comments


bottom of page